Miniatur Wunderland 14-11-2012

Op 14-11-2012 een prachtig bezoek gebracht aan Miniatur Wunderland Hamburg.
‘s morgens 5 uur vertrokken samen met mijn zwager richting Duitsland. Eenmaal de grens over lekker gas gegeven, zodat we laag vliegend over de autobahn met een tussenstop bij Bremen, om 9 uur de auto parkeerden voor de deur van Miniatur Wunderland.

Het was lekker rustig zodat we de eerste 2 uur ongestoord overal rustig konden rond kijken. Tevens konden we een live pers gebeuren bijwonen over de bouw van een nieuw gedeelte bij Hamburg. Het nieuwe concertgebouw, welke in het voorjaar klaar is. Tenminste in miwula, het 1:1 gebouw is pas 2015 klaar.

Ik plaats hier willekeurig wat foto’s van de vele die we hebben gemaakt.

hollands glorie in Hamburg

Zijn ook uitslovers in miwula haha

iedereen die mijn nieuwe baanplan kent, zal snappen dat ik hier wat meer foto’s van gemaakt heb :wink:

.

Ik kan iedereen, die hier nog niet geweest is. Aanraden om het vooral maar eens te gaan doen.
Er zijn natuurlijk altijd dingen die beter kunnen, of mogen haast wel gerestaureerd worden (en zijn ze ook wel mee bezig).
Maar over het algemeen zag het er allemaal schitterend uit. Persoonlijk vondt ik de gedeelten Amerika en vliegveld wat minder. Maarja heb niets met vliegtuigvelden en ook niet met Amerika. Hoewel de techniek van het vliegveld er wel subliem uitzag.
Scandinavië en Zwitserland waren wel mijn favorieten, gevolgd door Knuffingen en Hamburg.
Maar aan al het leuke komt ook weer een eind. Dus terugweg weer even laag vliegen, zodat we 18:00 uur thuis waren.

einde reisverslag van een schitterende dag!!!!

Dit bericht is geplaatst in overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>